Group Created with Sketch. Playbutton

Hitta till oss

Alla vägar bär till Ejes…

Det finns såklart massor av olika sätt att ta sig till oss, här är några av dem.
Använd gärna SLs reseplanerare

 

Buss

Buss 54, som går mellan Storängsbotten och Reimersholme, stannar precis utanför på Erik Dahlbergsgatan. Det finns även en rad olika bussar som stannar ute på Valhallavägen, exempelvis buss 1 och 4.

Tunnelbana

Åk den röda linjen 13 mot Ropsten, kliv av vid hållplats Karlaplan och ta uppgången mot Valhallavägen. Följ Vallhallavägen norrut, det tar kring 2-4 minuter att gå. Du finner Erik Dahlbergsgatan på nästa tvärgata, och Ejes ligger i det första kvarteret.

Eller: Åk den röda linjen 14 mot Mörby Centrum, kliv av vid hållplats Stadion, och ta uppgång Musikhögskolan eller Vallhallavägen. Följ därefter Vallhallavägen söderut, cirka 5-7 minuter tar det att gå. Du finner Erik Dahlbergsgatan på höger sida, som en tvärgata, och Ejes ligger i första kvarteret.

Bil 

För dig som är bilburen har vi på Ejes ordnat så vi har en lastzon direkt utanför vår butik! Där får man stå så länge man ska lasta choklad anser vi! Planerar man ett längre chokladbesök finns goda möjligheter till parkering, både på Erik Dahlbergsgatan och övriga tvärgator.

 

Välkommen!